工信部备案湖北成人高考专升本、高升专、高升本信息服务网

您现在的位置:首页 > 专升本 > 外语试题

2018年成考专升本英语精选模拟题(一)

来源:湖北成人高考网 发布时间:2018-09-29 14:31:05

  在成人高考专升本的英语科目考试中,绝大多数的题目都是客观题,也就是能够给出准确答案的题目类型,其中对于与词汇相关的题目,成教自考专升网的建议是大家一个都不要错,其实想做到这一点不是很难,而且比较容易将外语变成成人高考专升本考试的优势科目,只有外语达到一定的分数,这样才可以分散其他弱势科目的压力,为此总结出了一系列的练习模拟试题,希望对广大的考生有一定的帮助。


  成人高考专升本英语试题:


  一、语音知识


  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。


  1.A.somewhere B.troublesome C.position D.handsome


  2.A.arrow B.sparrow C.fellow D.cow


  3.A.examine B.expose C.exist D.exactly


  4.A.marketplace B.farm C.particularly D.charge


  5.A.anger B.cacne C.hunter D.silence


  二、词汇


  6.Where unemployment and crime rates are high,it can be assumed that the _____ is due to the former.


  A、later


  B、last


  C、latter


  D、late


  7.Research is an active and formally organized search for _____ information for a specific purpose.


  A、especial


  B、particular


  C、special


  D、specific


  8.National _____ are becoming increasingly meaningless in the global economy.


  A、margins


  B、edges


  C、divisions


  D、boundaries


  9.A special _____ should be laid on the necessity of team cooperation.


  A、attention


  B、emphasis


  C、notice


  D、importance


  10.Julia likes to rent a house,which is comfortable,well-equipped and,_____,in a quiet neighborhood.


  A、all in all


  B、at all


  C、above all


  D、after all


  11.The poor old man was _____ yesterday when he was crossing the street.


  A、run into


  B、run out


  C、run over


  D、run through


  12.Scientists in the world are expected to find a(n)_____ to the problem of over population.


  A、reply


  B、solution


  C、response


  D、answer


  13.We have been told that the contract in question is _____ for one year starting from the June.


  A、useful


  B、efficient


  C、practical


  D、effective


  14.When it comes to job interview,first _____ are important.


  A、reflections


  B、impressions


  C、reactions


  D、comments


  15.Let’s ask Linda to take part in the contest since she has a _____ for music.


  A、gift


  B、hobby


  C、present


  D、desire


  参考答案:


  一、语音知识


  1.C 2.D 3.B 4.C 5.A


  二、词汇


  6.C 7.D 8.D 9.B 10.C


  11.C 12.B 13.D 14.B 15.A


TAGS标签: 湖北成人高考试题   湖北成人高考外语试题  

  • 0

    开心

  • 0

    板砖

  • 0

    感动

  • 0

    有用

  • 0

    疑问

  • 0

    难过

  • 0

    无聊

  • 0

    震惊

新闻推荐:

2019年湖北成人高考专升本英语作文范文分享(一)

成人高考外语范文整理,帮助用户进行有针对性的复习,让用户能及时的查漏补缺,进行专项训练,在成人高考的外语考试中取得好成绩。

2018年湖北成人高考专升本英语作文范文分享(四)

成人高考外语范文整理,帮助用户进行有针对性的复习,让用户能及时的查漏补缺,进行专项训练,在成人高考的外语考试中取得好成绩。

2019湖北成人高考专升本外语押题密卷(一)

成人高考外语试题,帮助用户进行有针对性的复习,让用户能及时的查漏补缺,进行专项训练,在成人高考的外语考试中取得好成绩。

2018年湖北成人高考专升本英语作文范文分享(一)

成人高考外语范文整理,帮助用户进行有针对性的复习,让用户能及时的查漏补缺,进行专项训练,在成人高考的外语考试中取得好成绩。

评论:

热门评论

加入湖北成人高考微信公
加入湖北成人高考微信群聊